GCHQ Overfill Their Doughnut

gchq-always-listening-to-our-customers

There are so many new spooks flooding into GCHQ’s iconic doughnut building in Cheltenham that the intelligence agency is applying to build a new temporary block to put them in. It’s only 12 years since GCHQ moved into their shiny headquarters, yet they are applying to lump a 4,500 square meter building on their car park and to tarmac over a nearby field in order to lay down hundreds of parking spaces.

The new building will somewhat negate the raison d’être of the doughnut that was designed to facilitate talking among staff, with a circular walkway that means staff are never more than a 5 minute walk away from each other. They’ll have to start using the phone

mdi-tag-outline GCHQ Spooks Techno Guido
mdi-timer October 6 2015 @ 16:25 mdi-share-variant mdi-twitter mdi-facebook mdi-whatsapp mdi-telegram mdi-linkedin mdi-email mdi-printer
Home Page Next Story

Comments are closed